500 Terry Francois Street

San Francisco, CA 94158

info@mysite.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Tel: +381611976101

© 2023 by Vidovita IVANKA. Proudly created with Wix.com

Upoznajte Vidovitu IVANKU

 

Skida crne magije, skida uroke i nagaze, gata, proriče sudbine, spojiće ponovo razdvojene i zaljubljene, vratiće Vam staru ljubav nikad prežaljenu, utiče na pozitivno rešavanje sporova.

Svojim darom pomogla je i pomaže mnogima širom sveta, otvarajući ljudima nove vidike i spoznaju da sve može biti bolje. Provela je mladost učeći od starijih i mudrih, slušajući vetar u kosi i širinu, moć i snagu prirode, koja joj je saveznik u večitoj borbi dobra i zla. Uvek u pokretu i stalnom istraživanju kako da pomogne ljudima i prirodi. Druidske moći u isceljenju i vidanju, vraćanju energetskog balansa i staloženosti u ljude od srca pruža i daje se u potpunosti pomažući.

Otvoriće Vam nove vidike i pružiti ruku spasa od boginje prirode datu. Radost i sreću ona pruža već pri prvom kontaktu s njom, iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

To je Vaša Ivanka...

Belom magijom protiv crne, dobrom protiv zla, svetlom protiv mraka, srećom protiv nesreće i tuge...

Radujte se životu zajedno s Ivankom, podelite sreću ovozemaljsku s njom.

ZAHVALNICE IVANKI

 

Andjela Crnogorac, Batajnica

Sve je bilo kao u bajci, a onda su počele svađe i problemi... Kao da mi svako radi o glavi. Sumnjala sam i bila ljubomorna na sve oko sebe. Bilo je tu svega... Kuma Dana me je zvala i rekla da pozovem Ivanku za pomoć. Nisam joj verovala kao rođeni skeptik, ali srećom pozvah ih čiste radoznalosti. Hvala ti kumo moja... Za nedelju dana stvari su se promenile... Ja sam se promenila, a tek on... :) Ponovo volim svet oko sebe i ljude a ne samo njega! A on mene! Hvala ti drago biće Ivanka što postojiš, ljubim te :)

 

Lola, Novi Sad

Mislili smo, loša karma, nije nam Bog dao, itd, a nismo ni sumnjali da nam najbliži mogu biti dušmani.

Hvala vam Ivanka, za pomoć koju nam ukazaste i strpljenje, sad nas je TROJE! Ako Bog da i četvoro! Znate i sami šta se sve dešavalo. Bog vas blagoslovio!

 

Milica Z, N. Beograd

Mislila sam da sam prosto rodjena kao ružno pače, svaka muka me je stigla. Niko me ne voli, a ja sve mrzim bla bla, znaš moju životnu priču. Malo ovoga malo onoga i tako ja polako tonuh sve dublje.

Prodavali smo stvari iz kuće, sećaš se priče, uglavnom napokon to je to! I mene sreća jednom da vidi, napokon. Super sam, radim, imam njega koga volim, mama je dobro. Sve u  svemu, extra! Sramota me bilo kad se pogledam u ogledalo, a vidi me sad! Ljubim te i obožavam, hvala ti za pomoć od srca tvoja Mila.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now